Over ons
Even voorstellen

Welkom bij dé nummer 1 leverancier van lesmethodes en leermiddelen voor iedereen die een rijbewijs wil halen. Al bijna 60 jaar combineren we de liefde voor ons vak met de ambitie om het verkeer veiliger te maken.

Het bevorderen van verkeersveiligheid begint met gedegen theorie van VekaBest, verkrijgbaar via je rijschool en via www.theorie-leren.nl. Altijd up to date en perfect aansluitend op de CBR-theorie-examens. Daarna volgt de praktijk, en ook daarbij helpen we je graag en effectief met de online video-rijexamenroutes van www.onlinerijexamenoefenen.nl.

Les één: hoe beter je voorbereidt op je CBR-rijexamen, hoe minder rijlessen je nodig hebt. De verklaring? Onze interactieve online video-rijexamenroutes geven een realistisch beeld dat in bijna elke CBR-examenplaats op video is vastgelegd. Ze zijn de allerbeste finale voorbereiding op je échte CBR-praktijkexamen. Ze zetten je direct achter het stuur!

Les twéé: “Je bent gezakt!” Als je dit straks niet wilt horen, oefen dan met onze interactieve online video-rijexamenroutes. Leer vanuit de praktijk, door te doen, te ervaren en te herhalen. Leuker leren en makkelijker slagen!

Volg VekaBest op Facebook, Instagram, Twitter of TikTok en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen.